top of page

Jeg behandler i utgangspunktet alle typer muskel og skjelett plager.

F.eks:

-nakkesmerter

-korsryggsmerter

-skuldersmerter

-hodepine i forbindelse med muskelspenninger

-”musearm” og lignende muskelsmerter

-stølhet i forbindelse med mye trening

-massasje for mer generell avspenning

Svensk klassisk massasje er utformet for å stimulere blodsirkulasjonen, styrke musklene og etablere en bedre balanse mellom muskler og skjelett. Det benyttes for eksempel ved muskelspenninger, treningsverk, hevelser, ”muskelknuter”/triggerpunker og som generelt avslappende og oppmykende behandling.

 

Triggerpunktsbehandling brukes for å redusere muskelspenninger og minske en viss type smerteutstråling. Pressur blir ofte benyttet som behandling av triggerpunkter. Triggerpunkter er små spenninger i musklene som kan gi smerte i en bestemt muskel eller smertestråling til andre deler av kroppen.

 

Terapeutisketøyninger av muskler er en viktig del av behandlingen. Effekten av denne type behandling er smertelindring, øket bevegelsesutslag, avslapping i muskulaturen, samt økt styrke i den forkortede muskel. Muskeltøying brukes også for å rehabilitere eller forebygge muskelskader.

 

Med Dry Needling, eller IMS (intramuskulær stimulasjon) blir nåler brukt til å målrettet treffe et triggerpunkt av problemet i en muskel. Dette punktet er kjent som det myofascielle triggerpunkt og blir ofte beskrevet som en «muskelknute» som bidrar til muskelsmerter og dysfunksjon.

 

Kinesiotape/Rocktape er en rehabiliterende tapeteknikk som påvirker muskulatur og gir stabilitet til ledd uten å påvirke bevegelsesutslag. Kinesiotape kan roe ned smerter.

bottom of page